De leukste Groepsactiviteiten in regio Breda!

Bedrijfsuitje Breda

Waar kan ik een bedrijfsuitje geven in Breda?

Bent u opzoek naar een leuk en gezellig bedrijfsuitje in de omgeving van Breda? Dan biedt Uitspanning de Fazanterie u de oplossing. Met een prachtige locatie midden in de Ulvenhoutse bossen bieden wij tal van mogelijkheden voor u en uw gezelschap aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van Solex rijden? Of een leuke Eendenrally door de bossen? De Fazanterie zorgt voor een centraal punt waar u kunt afspreken en waar u tussendoor en achteraf heerlijk kunt lunchen, brunches, borrelen en dineren. Kom dus snel langs of maak een afspraak voor uw gezellige bedrijfsuitje in de omgeving van Breda. Wij zullen er voor zorgen dat u een geweldige dag zult hebben!

Uw bedrijfsuitje Breda Bij Uitspanning De Fazanterie

Een bedrijfsuitje organiseren in regio Breda kan op veel verschillende manieren. Een gezellig bedrijfsuitje waarbij men bijvoorbeeld een speurtocht houdt of naar een Escape-room gaat in Breda, komt tegenwoordig steeds vaker voor. Maar vaak wordt er alsnog gekozen een bedrijfsuitje met leuke activiteiten in de buitenlucht van Breda. Denk dan aan een leuke fietstocht of aan een potje boerengolf.

Bij veel bedrijven werkt iedereen binnen, hierdoor gaan zij dan ook vaak opzoek naar een buitenactiviteit in de prachtige omgeving van het Ulvenhoutse bos. Uitspanning de Fazanterie is daarom de ideale locatie voor een leuke bedrijfsactiviteit in de omgeving van Breda. Ons restaurant wordt namelijk omringd door de Ulvenhoutse bossen waar u van alles kunt doen. Heeft u zelf leuke ideeën die u wilt waarmaken? Kom dan langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Boek uw activiteit

Uitspanning de Fazanterie verzorgd uw bedrijfsuitje in de regio Breda tot in de puntjes. Of dit nu een personeelsfeest in Breda of een gezellig teamuitje is, we zorgen dat u gedurende dag niets tekort komt. Wanneer de georganiseerde activiteit tot een einde komt, kunt u gezellig komen dineren bij de Fazanterie waar u keuze heeft uit een uitgeserveerd diner of uit een lopend buffet. De mogelijkheden hiervan vindt u terug op onze website. Maak dus snel een afspraak en dan kijken we samen naar de wensen voor uw groepsactiviteiten in Breda!