De leukste Groepsactiviteiten in regio Breda!

Groepsactiviteiten Breda

Groepsactiviteiten in Breda

Of u nu opzoek bent naar een locatie voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje of een leuke teamdag: bij Uitspanning de Fazanterie bent u aan het juiste adres voor leuke groepsactiviteiten Breda en omstreken. Wij helpen u met het organiseren van de leukste evenementen en uitjes in de prachtige Ulvenhoutse bossen. Naast deze prachtige omgeving hebben we een karakteristiek restaurant waar u na uw gezellige uitje heerlijk tot rust kunt komen. Kom dus langs of maak een afspraak, dan kunnen we samen kijken wat een leuke en originele activiteit voor u en uw groep zou kunnen zijn. Deze dag kunnen wij geheel voor u organiseren. Zo hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken!

Groepsactiviteiten Breda is er voor iedere gelegenheid

Activiteiten voor uw groep in regio Breda zijn er genoeg, maar weet u eigenlijk zelf wel wat u wilt doen om een leuke en gezellige dag te hebben met uw vrienden, collega’s of familie? Vaak wordt er gekozen om sportieve activiteiten te ondernemen. Denk dan aan Solex rijden of een andere gezellig uitje.

Wanneer u besluit om met uw gezelschap te gaan Solex rijden door de prachtige omgeving van het Ulvenhoutse bos verzameld u zich bij de Fazanterie en gaat u vervolgens rijden door het prachtige landschap. De route die u wilt rijden en hoe lang dat u wilt rijden is volledig aan u en aan uw gezelschap. Deze ritjes zijn prima te combineren met uw bedrijfsfeest. Na het Solex rijden kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een van onze feestlocaties in Breda.

Ook kunt u na een dag lekker in de buitenlucht te hebben gereden terugkomen naar de Fazanterie waarbij er een compleet diner voor u klaar staat. U hoeft natuurlijk niet gelijk een groot feest te geven. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten diners. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een uitgeserveerd diner, of voor een lopend buffet waarbij alles voor u klaar staat en u zelf uit de verschillende lekkernijen kunt kiezen. Zo heeft u altijd de perfecte afsluiting voor uw gezellige bedrijfsuitje.

Uitspanning de Fazanterie is uitermate geschikt voor uw team of bedrijfsuitje in Breda! Wij zorgen ervoor dat uzelf en uw gezelschap de perfecte dag heeft!

Uw dagje uit bij de Fazanterie

Heeft u zin om leuke groepsactiviteiten Breda te organiseren? Of wilt u zelf iets organiseren en heeft u enkel een locatie nodig? Kom dan snel langs bij Uitspanning de Fazanterie of maak een afspraak. We bekijken samen de mogelijkheden voor al onze groepsactiviteiten in Breda!

Afspraak maken