De leukste Groepsactiviteiten in regio Breda!

Personeelsfeest Breda

Personeelsfeest Breda

Bent u opzoek naar een locatie voor uw personeelsfeest Breda? Stop dan met zoeken!

Door de prachtige ligging en sfeervolle ambiance van Uitspanning de Fazanterie is uw zoektocht nu compleet. Onze locatie is het perfecte decor voor iedere bijzondere gelegenheid. Of dit nu is voor een verjaardagsfeest, voor uw bruiloft in de vrije natuur of voor een gezellig teamuitje met uw bedrijf of sportteam. We hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om een personeelsfeest Breda, maar u kunt natuurlijk ook zelf een leuke dag organiseren met uw eigen activiteiten. In dit geval kijken we samen naar uw wensen zodat wij uw dag tot een succes kunnen maken. Kom dus snel langs of maak een afspraak bij de Fazanterie!

De mogelijkheden voor uw feest

Een personeelsfeest organiseren in de regio Breda kan op verschillende manieren en op vele locaties. Wij raden ieder bedrijf aan om leuke en sportieve activiteiten te ondernemen, zodat u uw personeel of gezelschap eens kunt zien in een ander licht. Wat dacht u van een speurtocht in de Ulvenhoutse bossen? Door leuke puzzels te maken en deze te verspreiden over een prachtige wandelroute waarbij teamwork centraal staat, creëert u op zeer eenvoudige wijze een gezellig personeelsfeest waarmee u de sfeer op de werkvloer ook verbeterd.

Aan het eind van deze activiteit kunt u uw dag in stijl afsluiten bij Uitspanning de Fazanterie. Hier ontvangen wij u graag met een heerlijk drankje en eventueel met een volledig diner. De keuze is volledig aan u. Wij bieden verschillende zalen aan waar u gebruik van kunt maken om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. De ruimtes zijn uitermate geschikt als feestzalen. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u zoekende bent naar een trouwlocatie in Breda.

Uw feest bij de Fazanterie

Uitspanning de Fazanterie brengt uw teamuitje in Breda tot een succes. Nadat u een gezellige dag heeft gehad komt u terug naar de Fazanterie. Hier kunnen we voor u een lopend buffet organiseren als afsluiter van de dag. Of u kiest ervoor om het personeelsfeest daarna pas echt te laten beginnen. We hebben verschillende zalen die u kunt afhuren waarin u een groot personeelsfeest kunt organiseren met bijvoorbeeld live muziek of een DJ. Dit is de perfecte afsluiting voor uw gezellige personeelsfeest Breda, waar iedereen een leuke en positieve herinnering aan zal overhouden. Kom langs bij de Fazanterie of maak snel een afspraak, dan beginnen wij van Groepsactiviteiten Breda gelijk met het plannen van uw personeelsfeest in de omgeving van Breda!