De leukste Groepsactiviteiten in regio Breda!

Teamuitje Breda

Een teamuitje in Breda

Bent u opzoek naar meer informatie over een teamuitje Breda ? Dan willen wij van Uitspanning de Fazanterie u hier graag bij helpen. Heeft u al nagedacht over wat voor soort teamuitje u wilt organiseren? Bijvoorbeeld een leuke speurtocht in de binnenstad of misschien spannende activiteit in de buitenlucht? Als u uw personeel graag de natuur wilt laten zien, dan biedt de Fazanterie u in ieder geval de beste oplossing! Met een prachtig en karakteristiek restaurant in de Ulvenhoutse bossen hebben we ruimte genoeg om uw teamuitje een waar succes te maken. Wilt u weten wat we zo al kunnen organiseren? Neem dan snel contact met ons op, dan zullen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Een teamuitje in de vrije natuur van Ulvenhout

Voor uw teamuitje bij de Fazanterie hoeft u slechts 10 autominuten te rijden vanaf het centrum van Breda. Onze locatie kunt u gebruiken als verzamelplaats voor uw teamuitje of als afsluiter van uw dagje uit. Iedereen geniet eerst van een hapje of drankje, waarna uw dag kunt beginnen. Maar wat gaat u doen?

In het verleden zijn er verschillende groepsactiviteiten in Breda bij de Fazanterie georganiseerd. Wat dacht u van een dagje Solex rijden, of een leuke Eenden rally? Of een spannende speurtocht met opdrachten in de bossen? Of misschien heeft u zelf leuke ideeën waarvoor u een locatie nodig heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom wilt het team van de Fazanterie u hier graag mee helpen. Na uw gezellige teamuitje in de omgeving van Breda kunt u genieten van een heerlijk uitgeserveerd diner, een lopend buffet of een heerlijk glaasje wijn!

Zelfs wanneer u iets te veel heeft gedronken zorgen wij ervoor dat u veilig thuis komt. De taxi Breda brengt u thuis na uw dagje uit.

Teamuitje Breda bij de Fazanterie

Voor uw teamuitje Breda zijn er voldoende mogelijkheden. Kom snel langs bij de Fazanterie of maak een afspraak. Uw wensen staan bij ons centraal en we zorgen ervoor dat uw teamuitje Breda een waar succes wordt. Of bekijk de website van Uitspanning de Fazanterie voor meer informatie voor andere groepsactiviteiten in Breda.