De leukste Groepsactiviteiten in regio Breda!

Uitje Breda

Een uitje in omgeving van Breda

Wanneer u van plan bent om een gezellig uitje Breda te gaan organiseren kunt u denken aan een bedrijfsuitje of een gezellig dagje met uw vrienden of familieleden. Er zijn tal van mogelijkheden voor een gezellig uitstapje in de omgeving van Breda. Wij van Uitspanning de Fazanterie helpen u graag bij het organiseren van uw dagje uit in Breda!

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het perfecte dagje uit. We denken graag met u mee en helpen u waar nodig is. U kunt natuurlijk ook zelf met een leuk idee komen waar u een gezellige locatie voor nodig heeft. In het laatste geval raden wij u aan om eerst gezellig langs te komen voor een drankje of een hapje. U proeft gelijk de sfeer van onze unieke en gezellige locatie in het Koninklijke Ulvenhoutse bos. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en hoe wij uw ideale uitje in de omgeving van Breda waar kunnen maken.

Uitspanning de Fazanterie

Door de jaren heen hebben wij van Uitspanning de Fazanterie al veel ervaring op mogen doen met het organiseren van honderden gezellige activiteiten in de omgeving Breda. Wij bieden u namelijk de ideale locatie aan wanneer u zoekende bent naar een rustige, prachtige en karakteristieke omgeving. Door de ligging midden in de prachtige Ulvenhoutse bossen worden er bij ons dan ook vaak gezellige feesten en activiteiten georganiseerd.

Feestzaal in BredaRestaurant in BredaUitgaan in BredaBier drinken BredaTerras in Breda

Zoals u kunt zien is Uitspanning de Fazanterie gelegen in een prachtige en natuurrijke omgeving. Ideaal dus voor uw uitje in de omgeving van Breda! Nadat u een gezellige activiteit heeft ondernomen kunt u met uw gehele gezelschap genieten van een heerlijke lunch of van een culinair diner. Natuurlijk kunt u ook gezellig komen borrelen in ons restaurant of in een van onze privézalen. Een High Tea, High Wine of een High Beer zijn ook een van de vele mogelijkheden voor uw dagje uit in de regio Breda. Uw familie-of bedrijfsuitje in Breda zal een regelrecht succes zijn bij Uitspanning de Fazanterie in Ulvenhout!

Wilt u een diner voor een kleine groep of voor een grote groep geven? Dat kan natuurlijk ook! Ongeacht van wat uw wensen zijn, wij maken uw dagje uit in Breda werkelijkheid!

Reserveer uw uitje Breda!

Bent u al geïnteresseerd in het organiseren van uw uitje in Breda bij de Fazanterie? Kom dan snel langs, dan kijken we samen naar uw wensen. We zijn iedere dag geopend vanaf 10 uur, dus u kunt zo binnen lopen. Als u meer informatie wilt over groepsactiviteiten in Breda, dan kunt u ons natuurlijk ook mailen of bellen. Bespreek de mogelijkheden voor het perfecte uitstapje in Breda! Wij hopen u snel te zien in onze Uitspanning!